Skip to main content

Welkom op de mediapagina van Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes. Hier vind je verschillende video’s waarin wij in de media zijn verschenen. Als organisatie zijn wij trots op de aandacht die wij krijgen voor ons werk en de missie die wij uitdragen. Door onze verhalen op verschillende manieren te delen, hopen wij nog meer bewustzijn te creëren over ons werk en het belang van een gezonde maaltijd voor huisdieren van mensen die het financieel even moeilijk hebben.

In de video’s zie je onze vrijwilligers aan het werk terwijl ze diervoedingspakketten samenstellen en deze uitdelen aan mensen die het hard nodig hebben. Je hoort de verhalen van huisdieren en eigenaren die door ons geholpen zijn en hoe wij als stichting kunnen bijdragen aan het welzijn van zowel de dieren als hun eigenaren.

We zijn dankbaar voor de aandacht van verschillende media in ons werk en blijven ons inzetten om zo veel mogelijk dieren en hun eigenaren te helpen.

Bekijk gerust onze video’s en leer meer over ons werk en onze missie. Samen maken we de wereld een stukje beter voor huisdieren en hun eigenaren die het financieel even niet redden.

Zit je zelf in de problemen?

Schaam je niet en schrijf jezelf meteen in voor onze stichting. Zoals Michael al vertelt in een van de opnames: “je hoeft je niet te schamen en kan het beter vragen. Wellicht heb ik het wel liggen”.

Ga nu naar de inschrijvingspagina.