Skip to main content

Onze donateurs

Welkom op onze donateurs pagina. Hier kun je alles lezen over hoe jij een van onze gewaardeerde donatie helden kunt worden. Door jouw steun kunnen wij blijven bijdragen aan het welzijn van huisdieren en hun baasjes die het financieel even niet redden.

Als stichting hebben wij de doelstelling om het verschil te maken in het leven van zo veel mogelijk honden, katten en hun eigenaren. Elke donatie, klein of groot, kan ons daarbij helpen. Daarom streven wij ernaar onze donateurs op verschillende manieren te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Op deze pagina hebben wij onze donateurs in het middelpunt gezet. Je vindt hier het verhaal van enkele donateurs en waarom zij ons werk steunen. Door hun steun kunnen wij ons werk blijven voortzetten en nog meer mensen en dieren helpen.

Wanner je ook een donatie wilt doen aan Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes, kunt u op deze link klikken en via telefoon of IDEAL een donatie doen.

Word ook een van onze donateurs en help ons bij het verschil dat wij willen maken. Heel erg bedankt alvast voor jouw steun en wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Als winkel, bedrijf of onderneming een donatie doen?

    Uw e-mailadres:

    Uw bedrijfsnaam:

    Vertel meer over uw donatie:(optioneel)