Skip to main content

Met een bezwaard hart delen wij het nieuws over een ongeluk dat we recentelijk hebben gehad met onze bus van Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes. Helaas heeft dit incident geleid tot ernstige gevolgen voor onze eigenaar van de bus, die nu noodgedwongen met een whiplash kampt. Bovendien is de bus economisch total loss verklaard, waardoor onze belangrijkste transportmiddel voor het leveren van voedsel aan behoeftige dieren in gevaar is gekomen.

Met jullie onvoorwaardelijke steun hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. Dankzij jouw bijdragen hebben we duizenden dieren kunnen voorzien van voedsel en andere benodigdheden. We zijn ontzettend dankbaar voor de zorg en toewijding die jullie hebben getoond. Nu, in deze moeilijke tijd, wenden we ons opnieuw tot onze donateurs om te vragen om hulp bij het vervangen van onze beschadigde bus.

Klik hier om te doneren!

De bus was onze levenslijn; het stelde ons in staat om voedsel te distribueren naar de plekken waar het het hardst nodig was. We konden afgelegen gebieden bereiken en elke dag dieren een glimlach bezorgen. Het verlies van onze bus heeft niet alleen een enorme impact op onze operationele capaciteit, maar ook op de dieren die van ons afhankelijk zijn.

We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is voor iedereen, maar we vragen jullie om zo genereus mogelijk te doneren om ons te helpen een nieuwe bus aan te schaffen. Met een nieuwe bus kunnen we doorgaan met het vervullen van onze missie om dieren in nood te ondersteunen en hun buikjes te vullen. Elk bedrag, groot of klein, maakt een verschil en brengt ons dichter bij ons doel.

Klik hier om te doneren!

Weet alsjeblieft dat jouw donatie niet alleen een bus betreft, maar ook hoop en liefde voor de dieren die we ondersteunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij niet lijden als gevolg van onze tegenslag. We zullen je op de hoogte houden van onze voortgang en de impact die jouw donaties maken.

Namens alle dieren van Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes en ons team willen we je bedanken voor je steun, in welke vorm dan ook. Jouw betrokkenheid en vrijgevigheid geven ons de kracht om door te gaan, zelfs in deze uitdagende tijden. Samen zullen we de levens van dieren veranderen en hun buikjes opnieuw vullen.

Klik hier om te doneren!

Met warme groeten,

Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.