Skip to main content

Helaas hebben we tot op heden nog geen geschikte oplossing gevonden voor het probleem van de totaal verloren gereden bus van de dierenvoedselbank “De Gevulde Buikjes”. Het hartverscheurende verhaal van Michael en Martin werd op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Omroep West, terwijl Aleid ‘s ochtends de luisteraars op de radio wist te raken met hun verhaal.

De kosten voor de aanschaf van een nieuwe bus bedragen maar liefst 15 duizend euro, een bedrag dat voor de voedselbank helaas niet zomaar op te brengen is. In deze moeilijke tijd, waarin het welzijn van onze trouwe viervoeters onder druk staat, is de behoefte aan steun en hulp dan ook nijpender dan ooit tevoren.

 

Aleid op Radio West in de ochtend

 

Elke vorm van ondersteuning, hoe klein ook, is van onschatbare waarde voor de dierenvoedselbank en haar team van toegewijde vrijwilligers. Door gezamenlijk de handen ineen te slaan, kunnen we ervoor zorgen dat de dierenvoedselbank haar belangrijke rol voor onze geliefde huisdieren kan blijven vervullen.

 

Michael en Martin op Radio West.

 

Laten we samen deze drempel overwinnen en ervoor zorgen dat er voldoende middelen zijn om de dieren in nood te voorzien van het voedsel dat ze zo hard nodig hebben. Laten we niet toestaan dat financiële beperkingen de toekomst van de dierenvoedselbank belemmeren.

Elke bijdrage, hoe klein of groot ook, maakt een wereld van verschil. Laten we de kracht van samenwerking aanspreken en met compassie en mededogen een nieuw hoofdstuk schrijven voor de dierenvoedselbank “De Gevulde Buikjes”. Want alleen door samen te werken kunnen we de magie van onvoorwaardelijke liefde en zorg voor onze dierbare huisdieren blijven verspreiden.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.