Skip to main content

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu Huisdieren Aanwezig stickers te koop hebben in onze webshop. Met deze stickers kun je eenvoudig aan de hulpdiensten laten zien dat er huisdieren in jouw huis aanwezig zijn. Het is een kleine handeling die een groot verschil kan maken in noodsituaties!

Het belang van deze stickers mag niet onderschat worden. In geval van een brand, overstroming of enig ander noodgeval kan het voor hulpverleners een uitdaging zijn om huisdieren te vinden en te evacueren. Door onze Huisdieren Aanwezig sticker op een goed zichtbare plek bij de voordeur of bij de ramen te plaatsen, geef je de hulpdiensten directe informatie over de aanwezigheid van je geliefde huisdieren.

Onze stickers zijn duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen op allerlei oppervlakken. Ze zijn ontworpen met opvallende kleuren en symbolen, zodat ze zelfs in hectische situaties snel en duidelijk herkenbaar zijn. Elke bestelling bevat meerdere stickers, zodat je ze zowel binnen als buiten kunt plaatsen.

Door een Huisdieren Aanwezig sticker te kopen, draag je niet alleen bij aan de veiligheid van je eigen huisdieren, maar ook aan die van vele andere huisdieren wereldwijd. Een deel van de opbrengst van elke aankoop doneren wij namelijk aan organisaties die zich inzetten voor dierenwelzijn.

Bezoek onze webshop vandaag nog en bestel jouw Huisdieren Aanwezig stickers. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze huisdieren kansen krijgen, zelfs in noodsituaties!

Link naar de webshop: Donatiewinkel

Bedankt voor jullie steun en laten we onze huisdieren veilig houden!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.