Skip to main content

Over ons en de stichting? Wij stellen ons even voor

De beheerders van Dierenvoedselbank
Kitten op de website

Ingrid Boxhoorn

Mijn naam is Ingrid Boxhoorn. Ik ben een moeder van twee zoons. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als assemblage medewerkster. Daarnaast ben ik mede oprichtster van Dierenvoedselbank de Gevulde Buikjes.
Ik heb altijd al veel om dieren gegeven dus dit is iets waar ik alles voor over heb. Ik doe dit met al mijn liefde.

Michael Eijssink

Ik ben Michael Eijssink, 38 jaar jong en vader van twee dochters en een zoon. Naast mijn dagelijkse werk ben ik mede-oprichter, maar ook een vrijwilliger van Dierenvoedselbank de Gevulde Buikjes.
Ook heb ik een uitdeelpunt voor mensen die dit nodig hebben. Ik heb altijd al iets willen ondernemen dus ben ik met mijn moeder en broer dit initiatief begonnen. Mijn hart ligt bij de dieren waarvan de baasjes het moeilijk hebben.

Ruben Boxhoorn

Hoi, ik ben Ruben Boxhoorn. Ik ben 33 jaar jong en vader van een zoon en een dochter. Buiten mijn werk om ben ik eigenlijk altijd wel bezig achter mijn PC, Playstation en doe veel andere dingen.

Mijn moeder en mijn broer benaderde mij of het me iets leek, een dierenvoedselbank op te zetten. Ik stond er al gelijk voor klaar. Dit is iets wat ik al jaren wilde, mensen en dieren in nood helpen. Vanaf februari zijn wij een heuse stichting en zijn wij met onze vrijwilligers, continu bezig.

We doen dit met alle plezier voor mens en dier.