Skip to main content

We weten allemaal hoe belangrijk huisdieren voor ons kunnen zijn: ze geven ons liefde, vrolijkheid en troost. Maar soms is het andersom, en hebben diezelfde dieren dringend onze hulp nodig. Helaas zijn er nog steeds veel mensen die moeite hebben om hun huisdier de voeding te geven die het nodig heeft.

Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes probeert daarom de last van deze baasjes te verlichten, door hen te voorzien van gratis diervoeding en toebehoren. Op 14 oktober houden we een inzamelingsactie bij Jumbo Mieremet, waarbij we het publiek vragen om ons te steunen.

Geef alstublieft wat u kunt missen: houdbare diervoeding, kattengrit, snacks en accessoires. Samen kunnen we ervoor zorgen dat huisdieren die het minder hebben, alsnog een warm huis en een volle maag hebben.

Namens Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes: ontzettend bedankt voor uw steun!

Heb jij dus 14 oktober niks te doen en wil je een steentje bijdragen aan de dieren die het wat minder hebben? Wij staan op 14 oktober 2023 weer met een inzamelingsactie bij Jumbo Mieremet! Je bent van harte welkom om uw donatie af te geven of een gezellig praatje te maken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.