Alles over de stichting

Op dit gedeelte van de pagina kunt u alle gegevens vinden over de stichting. Mocht u naar iets op zoek zijn maar het niet kunnen vinden, neemt u dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Logo Dierenvoedselbankdgb.nl
Hond Dierenvoedselbank

Stichting dierenvoedselbank  DGB

KVK: 77360990

RSIN: 860983560

Rekeningnummer: NL 46 SNSB 0339 4738 19

Adres: Schoutendreef 163 2542LE `s-Gravenhage  

Telefoonnummer: 06 – 48484993

Telefoonnummer: 06 – 21592375

E-Mail: info@dierenvoedselbankdgb.nl     

    

Het bestuur:

Voorzitter: Dhr. J.M.R. (Ruben) Boxhoorn

Secretaris: Dhr.  M. (Michael) Eijssink

Penningmeester: Mevr, I. (Ingrid) Boxhoorn

Doel van de Stichting: ​De Stichting vindt dat huisdieren niet de dupe mogen worden van de financiële situatie van hun baasjes. Deze situatie, hoe de baasjes ook daarin terecht zijn gekomen, zou nooit de reden mogen zijn dat ze gedwongen afscheid moeten nemen van hun geliefde huisdier.

wij helpen deze mensen door het verstrekken van voer en andere benodigdheden voor de dieren en biedt waar nodig bemiddeling voor noodzakelijke behandelingen bij een dierenarts.

 

Hoofdlijnen beleidsplan: Stichting Dierenvoedselbank DGB heeft de ambitie om het aantal uitgiftepunten in regio haaglanden uit te breiden. Momenteel hebben we een uitgiftepunt in Den Haag en Delft en op korte termijn komen daar Rijswijk en Zoetermeer bij. De verwachting is dat het aantal mensen in financiële nood met huisdieren verder zal gaan toenemen. In hoeverre het werkgebied en aantal huishoudens die we ondersteunen verder uitgebreid kan worden om deze toename te kunnen blijven helpen  is o.a. afhankelijk van de donaties, beschikbare ruimtes en capaciteit van de vrijwilligers. Onze doelstellingen om dit te bereiken zijn als volgt:

  • Naamsbekendheid en financiële- en natura donaties van de stichting vergroten d.m.v. het verspreiden van flyers, collectes, social media en mond-op-mond reclame.
  • Een netwerk opbouwen van bedrijven in regio haaglanden, voor donaties op grotere schaal.
  • contacten leggen met verschillende stichtingen voor de minima in de regio, om elkaar te helpen en het bereik te vergroten.
Kitten op de website

Beloningsbeleid: Het bestuur is verantwoordelijk voor vrijwilligers, financieel beheer, beleid en de interne en externe communicatie. De Stichting heeft een bestuur welke bestaat uit 3 bestuursleden. De bestuursleden voeren hun taken vrijwillig uit en genieten voor hun prestaties geen beloning.